#

last van vermoeide of droge ogen

News

Veel mensen hebben last van vermoeide ogen. Denk aan een droog en branderig gevoel, last van wazig zicht, moeite met scherpstellen en zelfs hoofdpijn. Vooral bij het kijken naar het scherm van uw computer of telefoon. 

We maken veel meer gebruik van de smarphone, laptop of tablet? We kijken gemiddeld 5,5 uur per dag naar een scherm. Uit onderzoek blijkt ook dat de gemiddelde dertiger zo’n vijf tot acht uur per dag gebruik maakt van beeldschermen. Nog los van de beeldschermen van tv’s en computers.  85% van de dertigers kampt met klachten als vermoeide en droge ogen, wazig zicht, moeite met scherpstellen en hoofdpijn. 

onze oplossingen

1. Voor lensdragers hebben we een nieuwe generatie lenzen die het oog extra bevochtigd en een aangepaste zone voor digitaal werk heeft.

Wist je dat je  met je ogen knippert dan normaal, wanneer je geconcentreerd naar je computer, smartphone of tablet kijkt? Lenzen kunnen daardoor uitdrogen, met als gevolg wazig zicht, vertraagde focus en droge en vermoeide ogen.  Deze lenzen betekenen dus meer comfort. 

2.  oogdruppels

Deze oogdruppels verfrissen en bevochtigen het oog op natuurlijke wijze en verzachten de symptomen van vermoeide, geïrriteerde en tranende ogen. Dit zowel voor contactlensdragers, brildragers of wie nog niet aan een bril toe is maar wel last heeft.  

3. aangepaste brilglazen met ruststerkte en coatingen tegen het vermoeiend  computerlicht.

Er zijn een reeks nieuwe glazen op de markt die het digitaal werk op PC, GSM en tablets beduidend aangenamer maken.

 

Maak een afspraak en kom eens langs voor meer uitleg.   We doen enkele testen en adviseren een gepaste oplossing voor uw probleem.

BEL 059 33 04 65

MAIL ONS